Welke apparaten heb ik in huis geplaatst om makkelijker energie te besparen op systematische wijze

Sharing is caring!

Van de zelfvoorzienende apparaten zijn er vele, een lokaal gefabriceerde zal ondersteuning en naleving van de code garanderen en zijn meestal tegen een iets hogere prijs, maar de investering waard. Sommigen maken 3-fase apparaten voor professioneel gebruik en datalogging, evenals specifieke apparaten voor Amerikaanse huizen die normaal gesproken slechts 2-fase (240-V / 120-V anti-fase) nodig hebben zonder hoge-resolutie datalogging en daarom minder kostbaar zijn.

Er zijn talloze machines en apparaten die je helpen energie te besparen

Uiteraard gebruik ik een van die onafhankelijke apparaten en een oude iPad-2 die permanent is opgetuigd (via WiFi) naast het elektrische paneel dat het 24-uurs gebruik of een ander aspect van het apparaat weergeeft. Elke HTML-5-browser met Java werkt met het apparaat.

Je kunt met gemak zien welke apparaten veel energie slurpen

Op deze manier kan ik in één oogopslag bepalen of er sprake is van een ongewoon gebruik. Zo schoot bijvoorbeeld om 3 uur het energieverbruik omhoog toen de kinderen thuiskwamen, het airconditioningsysteem werkte overuren omdat de deuren naar buiten wijd open stonden.

Maak gebruik van een warmwaterboiler

Maar er zijn nog andere dingen die je kunt leren, bijvoorbeeld een warmwaterboiler die op 120° F loopt, wat velen doen, kost veel geld. Zelfs in de zomer is het temperatuurverschil groot en daarom zal de warmte door de isolatie van het vat en de leidingen afnemen, als u uw elektricien de verwarmingselementen laat uitschakelen op 90° F, de laagste instelling heeft u genoeg water voor meerdere douches op een comfortabele temperatuur, maar afhankelijk van uw regio kunnen uw energiekosten voor warm water in de zomer met 40% en in de winter met 60% dalen.

Zorg er voor dat je boiler uit staat als je op reis gaat

Als u op reis bent en voor langere tijd niet thuis bent, kunt u overwegen om de warmwaterboiler uit te schakelen – het duurt slechts 20 minuten om een temperatuur te bereiken voor een comfortabele douche. In de winter kunt u overwegen de boiler niet uit te schakelen als uw omgeving voor langere tijd onder het vriespunt blijft.