Er zijn talloze dingen die geregeld moeten worden voor de uitvaart, maar waar moet je allemaal op letten?

Sharing is caring!

Hoewel er enkele uitzonderingen zijn, is balseming (of conservering) niet wettelijk verplicht. In het geval van bepaalde overdraagbare ziekten zou balseming verplicht zijn. Ook als een lichaam via een gemeenschappelijke drager, zoals een vliegtuig, bus of trein, zou moeten worden vervoerd, zou dit in de meeste gevallen verplicht zijn. Aangezien u zich nu misschien afvraagt, wordt een begrafeniskoets niet beschouwd als een gewone vervoerder, omdat deze geen “betalende” klant met de overledene vervoert.

Veel begrafenisondernemers kunnen je ondersteunen

Hoewel begrafenisondernemers zullen streven naar balseming om hun winst te vergroten, wordt het ook aanbevolen voor esthetische doeleinden. Bij het balsemen worden cosmetica gebruikt om de overledene er net zo uit te laten zien als toen hij of zij nog leefde, wat het bekijken ook comfortabeler maakt voor familie en vrienden. Het helpt bij lelijke lekkages, verkleuringen, depressies en meer. Daarom is balseming een redelijke en waardevolle dienst om aan te vragen.

Bijbehorende kosten en mogelijke kosten

Gemiddeld heeft een persoon van 200 pond ongeveer 2 pinten balsemvloeistof nodig in de standaardverdunning, die overal tussen de $3 en $8 per pint kosten. Dit is waar uw balseming vergoedingen beginnen. Vanaf daar kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, waaronder het wassen en ontsmetten van niet-embalmeerbare resten, het aanbrengen van een garderobe, kistjes, cosmetica, haarverzorging, restauratie, post-autopsiezorg, orgaandonatie, koeling en bewaring.

Wassen en desinfecteren voor de uitvaart

Dit is het stadium waarin de begrafenisondernemer het lichaam voorbereidt op conservering. De resten worden gebaad in een milde zeepoplossing om bacteriƫn, vliegeieren en meer te verwijderen. Dit is meestal een standaard opname voor het balsemen van een begrafenisondernemer, en de prijzen variƫren, maar de gemiddelde kosten liggen tussen de $50 en $100.

Garderobe, Cosmetica en Haarverzorging voor de uitvaart

Dit is het stadium waarin de overblijfselen worden gemaakt om ze te laten lijken op zichzelf toen ze nog leefden. Make-up en verf worden op het lichaam aangebracht om het een warme, natuurlijke teint te geven, en om onvolkomenheden te verminderen die het gevolg zijn van de doodsgebeurtenis. Ook het haar wordt gedaan en de kleding wordt aangebracht. De kosten voor deze service liggen tussen de $100 en $300.